Депутатът д- р Ибришимов поздрави Станислав Павлов и Иван Каракашки, които ще водят БСП в Дупница и Кюстендил
Депутатът д- р Ибришимов поздрави Станислав Павлов и Иван Каракашки, които ще водят БСП в Дупница и Кюстендил / Личен архив

Иван Каракашки спечели отново изборите за председател на БСП- Кюстендил, а Станислав Павлов бе преизбран за председател на БСП- Дупница. Във връзка с тези два избора и общинските партийни конференции на партията в двата най- големи града от областта, депутатът д- р Иван Ибришимов коментира:
„Поздравявам г-н Станислав Павлов за преизбирането му за председател на Общинската организация на БСП-гр. Дупница и г-н Иван Каракашки, който оглави Общинската организация в гр. Кюстендил. Желая им здраве, воля и упоритост за постигане на общите цели. Не мога да скрия задоволството си от факта, че все повече млади хора намират място в ръководните органи на БСП. Трябва да бъдем единни и сплотени, за да отговорим на предизвикателствата в предстоящите битки на партията ни".

Очаквайте подробности за изборите за председател на БСП в Кюстендил и Дупница, както и на делегати за конгреса на партията.

/ Снимка от конференцията в Дупница /

Депутатът д- р Ибришимов поздрави Станислав Павлов и Иван Каракашки, които ще водят БСП в Дупница и Кюстендил
netinfo