Черно море потопи Велбъжд на дъното в Елитната група до 19 г.
Черно море потопи Велбъжд на дъното в Елитната група до 19 г. / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

„Велбъжд" отстъпи на „Черно море" с 0:2 на стадион „Странджата" и по стечение на обстоятелствата стигна дъното в класирането на Елитната група до 19 години.Кюстендилци задържаха нулевия резултат през първите 45 минути. Гостите натиснаха в първите минути на второто полувреме, настаниха се трайно в половината на „Велбъжд" и вкараха две попадения, чрез Кристиян Пешков и Николай Иванов.

"Черно море" потопи "Велбъжд" на дъното в Елитната група до 19 г.
netinfo

Домакините несе предадоха, опитаха се да върнат поне един гол и бяха много близо до целта, но излезли сами срещу вратаря пропуснаха Алекс Маринов, който е от юношите младша възраст и Милен Кирилов.

"Черно море" потопи "Велбъжд" на дъното в Елитната група до 19 г.
netinfo

Денис Нечемски и Ясен Деянов също опитаха да се разпишат, но не успяха. За Деянов това бе първи мач за „Велбъжд" в групата. Той ще се опита да помогне на родния си клуб през пролетния полусезон.

"Черно море" потопи "Велбъжд" на дъното в Елитната група до 19 г.
netinfo

Загубата изпрати отборът от Кюстендил на последното място в Елитната юношеска група до 19 години, след като „Любимец" спечели служебно втори мач поред, като в този кръг трябваше да гостува на „Пирин 2001", които се отказаха от участие в първенството. „Велбъжд" има 9 точки, а „Любимец"- 10. 14- ти в подреждането са „Спартак"- Варна с 14 т.
„Литекс" победи „Левски" с 1:0 и увеличи на 4 точки преднината си на върха. Трети е тимът на „Черно море".