Българската федерация по ски
Българската федерация по ски / Българската федерация по ски
Наградени са най-добрите ни спортисти в различните зимни спортове.
Българската федерация по ски закри с официална церемония един от най-успешните си състезателни сезони. Състезателният сезон, който съвпадна с 95-годишнината на БФСки мина под знака на Световната купа в Банско, Световните първенства в четирите направления, историческото представяне на Алберт Попов в слаломите за Световната купа по ски, това на Владимир Зографски в Световната купа по ски скок, на Радо Янков на Световното първенство по сноуорд, а също така и 11-ото издание на проекта "Научи се да караш ски".
Церемонията продължи с награждаване на носителите на Купа България и купа Надежди в четирите направления на БФСКИ. Това съобщава Българската ски федерация. 
Сред наградените има и състезатели на СК „Паничище 2009” Сапарева баня. Ски бягане: Носители на Купа България при жените Любомира Пехливанска СК "Паничище 2009", за купа "Надежди" - момичета до 12 г - Никол Дишова СК "Паничище 2009", момичета до 14 г - Гергана Джаджарова СК "Паничище 2009", момчета до 14 г - Георги Наумов СК "Паничище 2009".