/ Маргарита Петрова
Благотворителна инициатива организират група дупничани, в подкрепа на съгражданката си Диана Тонкова. Диди, както я наричат приятелите й страда от болест на двигателния неврон и се нуждае от лечение със стволови клетки в чужбина и рехабилитация.

Да помогнем на Диди
Маргарита Петрова


На 6 април на игрището за мини футбол „Just Play” в жк Бистрица ще се проведе голям концерт, който започва в 10.30 часа. Каузата ще подкрепят ФТА „Рила”, ФТ „Ритми”, ВС „АртПоп”, Dance Machine, денс формация „Меджик’, ТК „Абракс”, група “SYMMETRIX” и школата за народни инструменти и вокална група Сапарева баня.

От 13:00 до 14:)00 часа са предвидени открити демонстрации, в които ще се включат СК „Патриот”, ТК „Гладиатор”, дамски фитнес „Енерджи” и студио за йога и здраве „Лотос”. Предвиден е и турнир по футбол, който започва в 14:00 часа. С приложни изкуства ще се включи ЦОП Дупница, а фотограф на събитието ще е Мария Коларова.

Така голяма част от танцовите, вокалните, спортни клубове и състави се включват, за да помогнат на Диди да пребори болестта. В много търговски обекти в Дупница пък са поставени благотворителни кутии, така, че всеки, който иска да помогне може да го направи чрез кутиите, банкова сметка или на благотворителното събитие

Дарик- Кюстендил