благотворителна вечер в Кюстендил
благотворителна вечер в Кюстендил / netinfo
1 810 лв. бяха събрани по време на благотворителна вечер в подкрепа на децата и младежите с увреждания в центровете от семеен тип „Сияние“ в Кюстендил. Събитието бе организирано от омбудсманът Мая Манолова и фондация „Сийдър“. Сред присъстващите бяха областният управител Виктор Янев, кметът на Кюстендил Петър Паунов, председателят на Общински съвет Михаела Крумова, прокурори, адвокати, бизнесмени, общински съветници и др.

благотворителна вечер в Кюстендил
netinfo

Сред продадените предмети на търга бе и шал дарен от омбудсмана Мая Манолова. При първоначална цена от 40 лв., той бе купен за 120 лв. от областният управител Виктор Янев. Един от предметите бе икона дарена от кметът Петър Паунов, която също бе продадена на цена от 150 лв.
„Идеята на събитието е да представим фондацията и да направим децата от центровете „Сияние” по- видими за кюстендилската общественост. Това са нашите деца, те се не по- малко мили и талантливи и нуждаещи се от внимание, любов и грижи.

благотворителна вечер в Кюстендил
netinfo

Фондацията работи тук в Кюстендил от 7 години и би било добре ако имат повече подкрепа от местната общественост”, заяви омбудсмана Мая Манолова.

благотворителна вечер в Кюстендил
netinfo