Три побоя за броени часове в Хасковско
Три побоя за броени часове в Хасковско / © Dariknews.bg, архив

За три побия, извършени за около 8-9 часа, съобщават от полицейската дирекция в Хасково. Вчера около 19, 50 часа в Димитровград на ул."Емилиян Станев” неизвестен извършител е пребил 41-годишен жител награда. Вследствие на нанесения побой на потърпевшия са избити 3 зъба отпред и му е причинена средна телесна повреда. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на извършителя продължава.

Час по-рано същия ден в РУП - Димитровград е получено съобщение за възникнал побой в село Странско между сезонни работници от Сливенска област. Вследствие на възникналия скандал 37-годишен мъж, познат на органите на реда, е нанесъл с нож порезна рана в лявата илиячна област и причинил лека телесна повреда на 29-годишен мъж. След преглед в Центъ аза спешна медицинска помощ в Димитровград раната е обработена и човекът е освободен за домашно лечение. За изясняване на случая в РУП - Димитровград освен извършителя са задържани и двама мъже на 20 и 30 години.

Също вчера, около 10,00 часа на бул."България" в Харманли възниква скандал между двама мъже на 37 и 43 години от града. След размяна на обиди помежду им, 37-годишният мъж изважда от автомобила си нож, подгонва другия мъж и му нанася прободна рана в лявата част на таза. Със собствен транспорт потърпевшият отива до Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково, където са му направени четири шева и е освободен за домашно лечение. Участниците в скандала са доведени в РУП - Харманли и е уведомен дежурен прокурор при Харманлийската районна прокуратура. Образувана е полицейска преписка.