След Кастинг за мъже Герасим Георгиев-Геро ще получи приза Любимец 13
След Кастинг за мъже Герасим Георгиев-Геро ще получи приза Любимец 13 / netinfo
След "Кастинг за мъже" Герасим Георгиев-Геро ще получи приза "Любимец 13"
62856
След "Кастинг за мъже" Герасим Георгиев-Геро ще получи приза "Любимец 13"
  • След "Кастинг за мъже" Герасим Георгиев-Геро ще получи приза "Любимец 13"

Наградата на димитровградската театрална публика „Любимец 13" ще бъде връчена за седма поредна година във вече общинския „Апостол Карамитев" тази вечер. Зрителите определиха за 2012 г. лауреат на приза да бъде актьорът Герасим Георгиев-Геро. Преди церемонията от 19 ч. димитровградската публика ще го види в постановката „Кастинг за мъже", заедно с Мария Сапунджиева. Напълно изчерпани са билетите и свободни места вече няма, съобщават от екипа на ОДТ „Апостол Карамитев".

В раздадените през 2012 г. година общо 2 000 анкетни карти, ,с които зрителите поставят оценка за представянето на всеки от актьорите- участници в гостуващи на димитровградска сцена постановки, Геро бе безспорен фаворит. 38 бяха номинациите, като в своеобразната класация с незначителни разлики следват: Любомир Нейков, Малин Кръстев и Стефан Рядков. Носители на приза „Любимец 13" в годините досега са: Валентин Танев, Ивайло Христов, Камен Донев, Христо Мутафчиев, Асен Блатечки и Калин Врачански.

Тази вечер ще бъде изтеглен чрез томбола и зрителят, който ще получи „Златен пропуск". Това е наградата ни за нашата публика. Късметлията, чието име ще изтегли Герасим Георгиев-Геро, ще има възможността да гледа безплатно всички представления в димитровградския театър, които ще се играят на сцената му до края на 2013г., съобщават от екипа на ОДТ „Апостол Карамитев". Директора му Тодор Боянов чуйте в приложения файл.