Огромно сърце радва влюбените в Димитровград
Огромно сърце радва влюбените в Димитровград / netinfo
За пета поредна година Полиция на прегръдките ще шества из Димитровград на 14 февруари. Днес, в Деня на влюбените, младежите ще раздават безплатни прегръдки. Инициативата отново е на читалище "Васил Левски" и стартира в 10 ч. от централния площад в Димитровград пред сградата на общината.

Хепънинг „Любовта е навсякъде“ ще събере в 15 ч. днес край Голямото сърце в димитровградския парк „Марица“ всички, които искат да заявят любовта си и да я заключат на металното сърце с катинар. Организатори са от Детския и младежки център. Игри с награди за влюбени двойки и много изненади не само за победителите, но и за всички участници, обещават те. Ще бъдат наградени и победителите от ученическия конкурс за литературно творчество и фотография с мотото „Любовта е навсякъде“.

Огромно сърце радва влюбените в Димитровград
netinfo

Също в 15 ч. в хасковския Младежки център ще бъдат връчени отличията на победителите от конкурса „Чудото любов“.

Свети Валентин отбелязват днес и в хасковската ГПЧЕ Проф. „д-р Асен Златаров”, където ще изберат най-обичан клас- този, който е получил най-много валентинки. Инициативите за празника са предвидени в голямото междучасие. На специално подбран музикален фон трима ученици ще раздават валентинки срещу прегръдки. Тогава ще бъдат отворени и кутиите с любовни послания.