/ Областна администрация-Хасково
Областният управител на Хасково Станислав Дечев откри днес Националните състезания „Млади таланти в модата" и "Най-добър млад фризьор и гримьор", съобщиха от администрацията му.

831 деца от Хасково започват училище наесен

Основен организатор на състезанията е ПГЛП „Райна Княгиня“ Хасково. Надпреварата за най-добър фризьор, гримьор и дизайнер се провежда в сградата на областната администрация.

„За първи път тази сграда е толкова оживена и различна. Заседателната зала е преобразена в десетки фризьорски ателиета.  Строгите коридори  са превърнати в модни подиуми, а фоайетата- в изложбени зали.

Утвърдиха приема за учебната 2019/2020 в Хасковска област

Радвам се, че Областна администрация е домакин на Националните  състезания „Млади таланти в модата" и "Най-добър млад фризьор и гримьор", каза при откриването Станислав Дечев.

„Аз съм изключително ангажиран с темата за професионалното образование и неговото налагане, като разумен и прагматичен избор за младите хора“, допълни областният управител. Той изрази увереност, че младежите, които днес са тук, вече обичат бъдещите си професии и ще се докажат в тях.

Областният управител Станислав Дечев поздрави директора на ПГЛП “Райна Княгиня“ Хасково Росица Иванова за заслуженото домакинство, което е признание за всеотдайната работа и професионализъм на преподавателите от гимназията.