Нови слухове за Гришо и Маша
Нови слухове за Гришо и Маша / Gulliver/Getty Images

Последните слухове около звездната двойка Григор Димитров – Мария Шарапова вещаят годеж. Тенисистите не се притесняват да споделят любовта си, а техният живот малко или много е публичен и феновете се вълнуват от случващото се помежду им, пише Gong.bg.

Информациите, които витаят в медийното пространство, са свързани с годеж тази Коледа, след като в последните дни двамата демонстрираха близостта си и подготовката си за съвместния празник.

Мария Шарапова и Григор Димитров често публикуват снимки в социалните мрежи, открехвайки частично вратата към личните им отношения.

Било то с пазаруване на коледна елха, с опаковането на подаръците, със споделяне на залеза и изгрева на слънцето.

Запитан от Fox Sports какво мисли за всички тези слухове, българският тенисист сподели: „Това е част от моя живот, предпочитам да го пазя за себе си. Много е важно да успееш да запази част от личния си живот наистина личен, защото много голяма част от професионалния ни път е пред очите на хората.“

„Ако си щастлив и човекът до теб ти носи щастие, трябва да го цениш колкото се може повече“, сподели още българинът.

KpopStarz дори стига още по-далеч, като пита своите читатели: „Смятате ли, че Григор Димитров ще зададе въпроса тази Коледа на Мария?“

Нови слухове за Гришо и Маша
netinfo