Кмет младее с джинджифил
Кмет младее с джинджифил / DarikNews
Кмет младее с джинджифил
69768
Кмет младее с джинджифил
  • Кмет младее с джинджифил

2 кг свали за седмица с чай от джинджифил кметът на Димитровград Иво Димов. Пия над 2 литра дневно, с мед и лимон, за пречистване на организма, разказа той. Решението да мине на джинджифилска диета взел след тежкия, доста дълъг и натоварен цикъл зимни празници, чиито софри изобилстват от месо и тестени изделия. Още на първата си пресконференция за 2014-а Димов се похвали, че от 3 дни е на здравословен режим със специален чай от джинджифил, който имал вълшебни свойства и дори подмладявал и „изпъвал кожата”, по думите на кмета.

Кмет младее с джинджифил
netinfo

Горещо го препоръчвам на всички: един корен се дели на три, бели се, реже се на ситни парченца, които се запарват с 2 литра вода за не повече от 15 минути, тъй като иначе ще стане доста силен чаят, след което се добавят мед и лимон на вкус, препоръча рецептата си Иво Димов. И с усмивка призна, че процедурата по приготвяне прави всяка сутрин секретарката му Ива. През деня съм на този чай, моркови и ябълки. Само вечер хапвам и резултатите са налице- за седмица съм свалил 2 кг, похвали се Иво Димов.

Кмет младее с джинджифил
netinfo

 

Изключително полезно е чаят от джинджифил. Препоръчвам го с мед и лимон, написа и в профила си в социалната мрежа димитровградският кмет, като постна статия „Чудото на джинджифила- без преувеличение”. Над 100 от приятелите му са харесали, 14 са споделили, а 10 са коментирали, като дамите заявяват подкрепа или споделят собствен опит, а мъжете препоръчват червено вино. „Браво на Кмета!! Здравната култура е важна!!!”, възторгва се негова приятелка. „Най-добре е мерло”, препоръчва представител на силния пол от социалната мрежа.

Кмет младее с джинджифил
netinfo

 

Без майтап джинджифилът е много полезен- в сезона на настинките антисептичните му свойства помагат, освен това е антиоксидант, стимулира храносмилането и подобрява перисталтиката на червата, успокоява лигавицата на стомаха и балансира секрецията на стомашни сокове, разширява кръвоносните съдове, предпазва от мозъчни удари и сърдечни атаки и като цяло е отлично средство за пречистване на организма, уверява кметът Иво Димов.