Хасково- домакин на бизнес обучение за малки и средни фирми
Хасково- домакин на бизнес обучение за малки и средни фирми / DarikNews.bg, Архив

Бизнес обучение за малки и средни предприятия по „Маркетинг и киберсигурност“ ще се проведе в Хасково днес. Организират го от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия- ИАНМСП съвместно с компания Файндейс  и е част от поредица обучения, които ще се проведат в Монтана, Габрово, Пазарджик, Велико Търново, Ямбол, Добрич, Шумен, Хасково, Сливен, Враца, Кърджали и Благоевград.

Темите са „Успешен маркетинг на международни панаири и изложби“, „Киберсигурност - заплахи и последствия  от хакерски атаки за вашия бизнес“, „Дигитален маркетинг“ и „Киберсигурност - как да опазим бизнеса си от хакерски атаки“. Те са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.

Бизнес обучението по „Маркетинг и киберсигурност“ дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия. Лектори са Атанас Генков, магистър по "Компютърни науки" и "Устойчиво развитие", Румен Симов, началник отдел „Мерки за интернационализация провеждани в чужбина“ в дирекция ИМСП на ИАНМСП и Калин Илиев, експерт "Дигитален маркетинг".

В Хасково обучението започва от 10 ч. и ще продължи до 13.30 ч. в зала "Хасково", съобщават от общината.

Програмата за форума:

Хасково домакин на бизнес обучение за малки и средни фирми
netinfo