Хасково Ники МВР концерт
Хасково Ники МВР концерт / netinfo
Близо две вече години 17-годишната Ники от Хасково се бори с тежко онкологично заболяване. За тези две години тя показа, колко е силна. А силата й със сигурност идва и заради хората на Хасково, на цялата страна. Вие, които събирате всичката доброта, с всяка една от десетките благотворителни прояви в помощ на Ники. И сме на прага на още една.

Министерство на вътрешните работи и Областната дирекция на МВР-Хасково организират благотворителен концерт за Ники, 17-годишната дъщеря на загинал полицай от Хасково. На 1 април от 11 часа, под патронажа на МВР, в зала „Дружба” в Хасково ще се проведе концерт, в който ще участват Илия Луков, Владо Димов, Гергана и Милица Тодорови, Христо Косашки, Мариела Ганчева, дует Калина и Невена, Здравко Мандаджиев, спортен клуб „Рона”, Фолклорна група „Росна китка”, ансамбъл „Златна Тракия”, танцов ансамбъл –Хасково и вокална група – Хасково от Ивайло, Даниел, Галина, Дария, Дамяна, Даяна и Рая. 
 
Покани за концерта има в стая №7 в дирекцията на полицията в Хасково. Покани има и в офиса на "Дарик радио- Хасково", на ул. „Преслав” 24 /бившата печатница/. В деня на концерта пред зала „Дружба” ще има поставена кутия, в която също може да дарите и така да си осигурите място за концерта. 
 
Сметката за набирането на средства е на името на майката на Ники Росица Ленкова
Пощенска банка:
BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF