полиция
полиция / Дарик архив
На 27 декември, около 23:35 часа, на бул. „Могильов" в Габрово, възникнала катастрофа с ек автомобил. „БМВ“. Водачът – 28-годишен мъж от Варна, при движение с несъобразена скорост, след десен завой в посока центъра на града, изгубил контрол, превозното средство излязло вдясно извън платното и се ударило последователно в метална ограда и метален стълб на уличното осветление.

Пострадали няма. Водачът е тестван за употреба на алкохол – техническото средство отчело нулев резултат. Местопроизшествието е посетено и обслужено по административен ред от екип на Пътна полиция.

Пиян шофьор блъсна три коли край село Янковци, като по чудо няма жертви и ранени

На 25 декември, около 09:35 часа, на ул. „Свищовска" в Габрово, в зоната на пешеходна пътека, възникнала катастрофа, при което л.а. „Опел“, управляван от 45-годишен мъж от Габрово, блъснал пресичащата пътното платно 60-годишна жена от същия град. След инцидента водачът транспортирал пострадалата до МБАЛ-Габрово.

Млада „болярка" прекалила с наркотиците и решила да се пробва за шофьор

Тя е настанена за лечение в отделението по хирургия с фрактура на дясната ключица. Двамата са тествани за употреба на алкохол – техническото средство отчело нулеви резултати. Причините за произшествието са в процес на изясняване. 

Хванаха неправоспособни, пияни и дрогирани шофьори