Преглед на печата на 11 юни
Преглед на печата на 11 юни / Dariknews.bg

Фейсбук група подкрепя идеята за тунел под връх Шипка, е водещата публикация на вестинк Габрово днес. Изданието съобщава, че към нея са се присъединили не само габровци, но също така жители на други населени места.

"ГЕРБ бяха надиграни, а не просто победени на изборите", е впечатлението на Добромир Валачев, известен местен политик от дясното пространство.

Бившият вече областен управител Мариян Костадинов твърди, че се е стремил дейността на институцията да бъде прозрачна и лесно достъпна за хората.

Един заем за Белене би заробил България за 50 години, считат от ГЕРБ. Партията на Борисов се опасява от реваншизъм на местно и национално нива.

"Кога коридор 9 ще стане приоритет за "Орешарски", този въпрос задава вестинк 100 вести в челен материал днес. Дадени са различни възможности, които могат да стопират отново 100 годишната габровска мечта - тунел под Шипка.

80 доброволци са чистили Шипка, 120 свободни места има в детските градини, предстоят нови ремонти в болницата, ред е на Ортопедия, три чуждестранни делегации е посрещнал в Трявна кмета Николов по време на Славейковите празници. Това са останалите тези от първа страница на 100 вести.