мъж гора издирване
мъж гора издирване / iStock/Getty Images
Ново издирване се организира заради изчезналия преди повече от две седмици Гошо от Севлиево. 

Близки и приятели на изчезналия Гошо от Севлиево призовават всеки, който им възможност да помогне и да се включи в търсенето. 

"Здравейте, моля всички, които могат, да дойдат тази вечер от 18:00 часа на бензиностанция "Шопов" на изхода за Богатово. Организираме претърсване на районът към изходът на градът по сигнал. Всеки човек, който може да се отзове, ни е нужен!", призовават в създадената фейсбук страница: "Да намерим Гошо"

Зов за помощ: Търси се 20-годишният Георги


"Продължаваме да търсим Гошко, реагираме на всеки сигнал, колкото и недостоверен да ни се струва. Може да е навсякъде, сам, уплашен, без посока. Нека всеки помогне да го приберем у дома!", призовават близките му в социалните мрежи.

Георги Пламенов Петков е на 20 години, висок е 165 см. За последно е забелязан на 7 юни в района на село Сенник, област Габрово. 



Момчето е със специални потребности и трудно се ориентира, не може да даде информация за себе си, за близките си, за населеното място, от което е.

На 7 юни заедно с баща си е бил в село Сенник, къщата им се намира точно до гората, към която се е отправил самият той. Бащата тръгва след него, но за съжаление не успява да го настигне.

На другият ден е забелязан в около 17:00 часа на разклона за село Хирево и село Градница, където се губят и следите му. Полиция, близки, приятели и доброволци не спират да обхождат селата и горите, но от момчето няма и следа, разкриват негови близки. 

"Молим всеки, който има някаква, макар и малка информация за местонахождението на Георги да се свърже с нас на тел: 0878/ 929-192, 0899/ 096-069 или с полицията!", апелират неговите роднини.