ФСБ
ФСБ / БГНЕС
В емоционално видео обръщение музикантите от легендарната рок група ФСБ се обърнаха към феновете на този вид музика в България и ги поканиха да присъстват на Рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2018. Рокът ще завладее средновековния град и крепост „Хоталич“ на 31 август и 1 септември и с това Севлиево ще затвърди титлата си на „новата рок столица на България“.

Обръщението на легендите 

След като вече станаха ясни участниците в тазгодишното издание на фестивала, организаторите от Община Севлиево и лично кметът на града д-р Иван Иванов обещаха невероятно настроение и много забавление.

„Тази година шоуто ще е още по-голямо, музиката още по-силна, а изненадите – гарантирани“, с тези думи д-р Иван Иванов покани още веднъж всички да присъстват на фестивала, който се превръща в традиция – рокът под звездите до стените на Средновековния град и крепост „Хоталич“ е гаранция за добре прекарано време с приятели и стойностна музика.

Константин Цеков от ФСБ става Почетен гражданин на Благоевград

„ФСБ ще сме там, елате и Вие, а който не дойде, ще изпусне много“, споменават в обръщението си легендите от ФСБ, които ще бъдат хедлайнери през първата вечер от фестивала. Във вечерта, посветена на български рок, на сцената ще излязат също Ахат и Мири – изпълнител от Севлиево. Още първата вечер крепостта ще покори и рок групата P.I.F.

Голямата изненада през втората вечер на Рок фест  „Хоталич“" - Севлиево`2018 са  Pero Defformero, които идват у нас специално, за да взривят крепостта. Появата им на сцената винаги е свързана с голяма доза добро настроение и невероятен успех.  Преди тях ще чуем Северозападняците, Обратен ефект и Svetlio & the Legends. Много емоции, много рок и много настроение очакват всички, които ще се докоснат до магията на средновековния град и крепост "Хоталич" в последните дни на лятото.