Лайф студио три в едно
Лайф студио три в едно / www.off-road.bg

 Община Габрово кани всички любопитни и любознателни габровци, както и търсачите на силни усещания на „Лайф студио три в едно", което ще се проведе в зала „Възраждане днес от 18 часа. На вид претенциозното заглавие, което нищо не издава, в действителност има изключително богато съдържание и обещава да бъде повече от интересно. Всичко ще започне с ексклузивни кадри от Рали Дакар, които до момента не са показвани. Габровци ще могат да ги видят благодарение на пилота Орлин Алексиев, навигатора Пламен Николов и участника в АТВ - Тодор Христов. Освен с авторския кратък филм за участието им в ралито, те тримата ще са гости в студиото на живо, за да си спомнят, да разказват и отговарят на въпроси.

Непосредствено след тази среща на гости в студиото ще дойдат „професионалните туристи" Марияна Шейтанова и Мирослав Нейков. Покорителите на върхове ще разкажат на публиката най-интересните моменти от своите пътешествия по цял свят.

Третият и последен, но не по значимост, гост, е виртуален. За пръв път пред публика ще бъде представен новият туристически портал на Габрово - visit.gabrovo.bg

С „Лайф студио три в едно" Центърът на България поне за час ще бъде и център на света.