Кулминацията на Ариана Фен купа е днес
Кулминацията на Ариана Фен купа е днес / Каменица Фен Купа

Kулминацията на Ариана Фен Купа е днес, когато ще бъде излъчен четвъртият национален шампион по аматьорски футбол на турнира.

Шампионът на Габрово „Алекс О‘К“ игра силно и се класира за 1/4 финалите. Тимът победи с 4:2 пловдивския шампион „Оазис“ и с 3:1 „па паа“ /Велико Търново/.

Големият финал между "Vip Dent" и "СИОН е с начален час 11:20, а звездният сблъсък между двукратния шампион „Лудогорец“ и първенеца на Ариана Аматьорска Лига е с начален час 19:45 часа.

Шампионите на Пловдив победиха "СТРЕЛЦИТЕ" с категоричното 3:0. Във втория полуфинал бургазлиите от "СИОН" отбелязаха също 3 безответни гола във вратата на шампионите на Монтана "etalon". Така в битката за 3-то и 4-то място  излизат "СТРЕЛЦИТЕ" и "etalon".

Капитан на „Лудогорец“ ще бъде Мишел Платини, а на терена ще видим още Георги Аргилашки, Марселиньо, Тейнур Марем, Георги Костадинов, Мичел Бургзорг, Педро Жуниор – Кишада, Гийерме Да Соуса – Шоко, Себастиян Ернандес Мехия.

Посланикът на турнира Красимир Балъков следи внимателно всички двубои и изявите на играчите, защото има за задача да определи „най-полезния“ играч на надпреварата. Освен това досега той се изявява и като треньор на отборите, давайки им ценни указания от треньорската скамейка на „Ариана Арена“.