Христо Кирилов и Андон Гинев оптимисти за срещата с  Локомотив Дряново
Христо Кирилов и Андон Гинев оптимисти за срещата с Локомотив Дряново / netinfo

Игращият треньор на "Янтра" Габрово Христо Кирилов и опитният защитник Андон Гинев вярват в отбора и са оптимисти за предстоящото дерби с Локомотив Дряново.Това стана ясно след днешното им гостуване в спортното предаване на Дарик "Ринг Свободен". Според опитните футболисти габровският тим има сили и възможности да се представи успешно в Дряново. И двамата вярват че няма да разочаровата феновете на Янтра,които ще дойдат да подкрепят отбора .

“Не мога да разбера защо в Дряново си мислят че са фаворити в този мач. Лично аз не помня, кога за последно са ни побеждавали. Според мен очакваното с интерес дерби ще предложи доста емоции и качествен футбол. Ние сме пределно мобилизирани за този мач,така че отиваме да играем нашата си игра и да печелим точки. Вярвам че нашите верни привърженици ще дойдат в Дряново и ще ни подкрепят. Предварително искам да им благодаря и дано да ги зарадваме,защото те заслужават тази победа-заяви играещият треньор на Янтра Габрово Христо Кирилов.

“Аз също вярвам в победата над Локомотив Дряново. Не знам защо Локомотив се определят като фаворите, след като нито ни превъзхождат с нещо, нито са пред нас в класирането. Искам да благодаря и специално на бившият кмет Богомил Белчев, който в труден момент ни подаде ръка и плати една премия на футболистите. Похвали заслужава и нашият президент Христос Дандис ”, заяви пък сърцатият защитник на Янтра Андон Гинев.