Григоров
Григоров / GabrovoNews.bg
Областният председател на БСП в Габрово Николай Григоров разпространи отговор на позицията на ПП ГЕРБ, публикувана от Дарик вчера. 

ПП ГЕРБ: БСП бъркат „усвоени“ с „присвоени“

„Усвоени” с „присвоени” може да бъркат само управляващите от ГЕРБ. Обвиненията срещу мен от ГЕРБ, че съм правил схеми като представител на БСП, са безпочвени и смешни , тъй като последните 10 години Община Габрово се управлява от ГЕРБ и аз като представител на опозицията трудно бих могъл да попадна във Вашите схеми.

​Затова накратко ще Ви кажа : За схема и партиен интерес говорят обществените поръчки, които печели областният координатор на ГЕРБ, партийните назначения на ръководители на почти всички общински предприятия и безнаказаността на действията на управляващите в Габрово. За схема и партиен интерес говори и назначението на брата на Томислав Дончев като зам. - директор на новото общинско мега предприятие в града. За схема и партиен интерес говори и затварянето на очите Ви пред очевидни неправди над хора, които не споделят Вашите партийни възгледи. За партиен интерес говори и днешната позиция на детски градини и училища в защита на председателя на ГЕРБ Дряново, освободена, заради скандалния случай с дом “Хризантема”.

​Затова Ви съветвам, концентрирайте се повече върху своите действия , опитайте се поне веднъж да проведете диалог с инакомислещите и тогава търсете вината за корупцията по всички нива на управлението в града ни в мен, защото всеки, който веднъж е избрал лъжата за свой метод, неумолимо задължен е да избере лъжата за свой принцип.