ПП ГЕРБ
ПП ГЕРБ / DarikNews.bg

„Усвоените в Габрово средства са вложени средства, видими за всички – в градска среда, в училища и детски градини, в улично осветление в селата, в пътна инфраструктура, в паркови зони, детски площадки и т.н. Явно само от БСП не виждат това.

Със своето разбиране и отношение към парите общинският съветник от БСП Николай Григоров превърна изразът „усвояване на средства“ в мръсна дума, в синоним на „присвояване“. За щастие, благодарение на габровци, това, което е в съзнанието и уменията на представителите на БСП, от години вече не е реалност за Габрово“. Това заявиха от ГЕРБ по повод последното изявление на общинския съветник от БСП Николай Григоров.

„Дори част от последиците от управлението на БСП в Габрово вече да са преодолени, като сделката с акционерното дружество „Централгаз“ АД, което така и не газифицира града, на други схеми все още габровци берат плодовете – като неизгодната сделка с „Пазари“ АД, заради която централният пазар е в състояние, което габровци не заслужават. Вероятно е нормално за хора правили схеми, участвали в схеми, да виждат само схеми. За щастие схемите, които виждат, са единствено в техния ум.

От 10 години насам усвоените средства в Габрово са вложени и инвестирани, и всеки може да види, и ползва направеното с тях“, коментират от ГЕРБ-Габрово.

„Докато БСП бъркат „усвоени“ с „присвоени“, докато мислят в понятията „наши-ваши“, ще продължават да губят подкрепа, защото хората знаят, че и когато управляват, БСП управляват със същите сбъркани убеждения и понятия“, категорични са от ГЕРБ