ГЕРБ не носи цялата отговорност за състоянието  на ОПТ
ГЕРБ не носи цялата отговорност за състоянието на ОПТ / Дарик Габрово, архив
ГЕРБ не носи цялата отговорност за състоянието на ОПТ
32851
ГЕРБ не носи цялата отговорност за състоянието на ОПТ
  • ГЕРБ не носи цялата отговорност за състоянието на ОПТ

 

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Добромир Проданов е категоричен, че ГЕРБ не носи цялата отговорност за състоянието на "Общински пътнически транспорт", но и не слага политически чадър над никого. Той посочи, че общинските съветници от партията единодушно са подкрепили освобождаването на управителя, който е член на партията. "Дружеството не бе в цветущо състояние и преди встъпване на новия управител. Въпросът е, че за първи път, г-н Сираков, в качеството си на кмет, взима сериозно отношение за отстраняването на управител, който не си върши работата. Има договор с този човек, в който са заложени клаузи от Общинския съвет. Ние сме поставили задачи и цели, които към настящия момент не са реализирани и мнението е, че  мениджмънтът куца, а като куца мениджмънтът този, който трябва да си отиде, е управителят", коментира Проданов. Той добави, че няма здравомислещ човек, който да си представя, че това дружество ще бъде на печалба.

По неговите думи обаче,  всеки, когато се кандидатира за някакъв пост трябва да е наясно пред какво се изправя и какви са възмоностите му. "Г-н Енчев е част от ГЕРБ. Но с решението си показваме, че сме открити и няма да има политически чадър", каза още Добромир Проданов.

Според него проблеми има и в други общински дружества, и по тази причина местните парламентаристи от ГЕРБ искат специална сесия, на която да се обсъди ситуацията в тях.

Целият коментар на Добромир Проданов в прикачения файл