Д-р Иван Иванов: Вярвам, че ще оставим лошото в отминаващата година
Д-р Иван Иванов: Вярвам, че ще оставим лошото в отминаващата година / Община Севлиево

Във връзка с празниците кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов отправи празнично пожелание към жителите на населеното място:

"Уважаеми съграждани,

Всички сме в очакване на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово, както и предстоящата Нова 2014 година. С идването им, отминава още една година, в която се изправихме срещу трудности и предизвикателства, разочарования и неволи, но която ни научи да бъдем силни и единни, да бъдем разумни, и да не щадим сили и действия, които ще донесат добро за всички. През изминалата 2013 година работихме за създаването на една по-добра среда на живот за всички граждани и съм убеден, че за нашите семейства и всички жители на общината ще има и по-добри дни.

Вярвам, че в навечерието на тези християнски празници ще оставим лошото в отминаващата година и с чисти, и добри сърца, ще пристъпим към новото, което ни очаква утре. Нека с повече усмивки, топлина и спокойствие изживеем тези празници, и когато сме с нашите семейства, близки и приятели, си дадем сметка, че най-голямото богатство на човек, това са хората, които обича. Желая на вас и вашите семейства здраве, мир и единство. Нека вълнението и доброто настроение от тези празници да ви донесат повече щастливи  моменти, радост и много изненади. Весели и щастливи празници!

Д-р Иван Иванов

Кмет на община Севлиево".