Цветомир Михов
Цветомир Михов / ПП ГЕРБ, Цветомир Михов
Цветомир Михов, бивш депутат и областен координатор на ПП ГЕРБ в Габрово е придобил наскоро собственост върху фирма, която извършва обслужване на транспортните средства на общинското предприятие "Благоустрояване". Михов притежава почти 100% от друга фирма, която има сходно наименование. Обществената поръчка на новопридобитото от него дружество е спечелена честно, според него, още преди той да придобие собствеността. 

Тази информация обяви на пресконференция Цветомир Михов. Изявлението му може да слушате в програмата на Дарик радио между 10:00 и 12:00 часа. 

Как се стигна до тази пресконференция?

Миналата седмица един брифинг в парламента породи серия от събития. Червената депутатка Кристина Сидорова обяви, че Габрово се управлява от тесен партиен, приятелски, семеен кръг. Замесени бяха имената на вицепремиера Томислав Дончев, на зам.-кмета на Габрово Климент Кунев, както и на областния координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.
 

Кристина Сидорова помага на Борисов със схема за назначенията в Габрово


За Дончев се заговори, заради брат му - назначен преди време за шеф на Общинско звено "Озеленяване".

За Кунев - заради сестра му, ангажирана с проектите и икономическото развитие на Общината.
 

Таня Христова обяви, че обмисля да заведе дело срещу обвинителите си


За Михов - заради брат му, част от борда на директорите в местната болница, както и заради негово дружество, печелило обществени поръчки в Габрово. 
 

„ГЕРБ трябва да управлява прозрачно, а не порочно”, препоръчаха от БСП-Габрово


Томислав Дончев: Има истинска политическа баталия, очевидно тече престрелка