Стадион "Калиакра" в Каварна
Стадион "Калиакра" в Каварна / gong.bg
 
На 19.02.2017г. от 12.30 часа на стадион „Калиакра” в Каварна ще се проведе футболната среща от Първа професионална лига между отборите на ФК „Черно море” – Варна и ФК „ЦСКА” – София. Предвид големия зрителски интерес и очаквания голям брой фенове, които ще посетят футболната среща, от  Областна дирекция на МВР-Добрич информират, че са  предприели специални  мерки за осигуряване на обществения ред преди, по време и след приключване на проявата. Сред тях са засилено полицейско присъствие по главен път I-9 в участъка  Варна – Каварна, съпровождане с полицейски ескорт на организирано пътуващи фенове с оглед недопускане нарушения на обществения ред между привърженици на двата отбора, засилени проверки на КПП и засилен пропускателен режим в спортната зона на стадион „Каликра” в Каварна. Привържениците на двата отбора ще бъдат разделени в отделни сектори и зони на стадион „Калиакра”, а броят на билетите за феновете на ФК „ЦСКА”- София е ограничен до 500.
 
От полицията напомнят на желаещите да посетят футболната среща в  Каварна, че е забранено внасянето на алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества, оръжие, спрейове със защитен газ, бутилки, и сигнални ракети. На стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние и малолетни без придружител.

От полицията призовават привържениците и на двата отбора към взаимно коректно и етично поведение, като предупреждават, че всяко противоправно действие ще бъде санкционирано съгласно закона.