Въпросът на Дарик: Вярвате ли в силата на природните продукти и помагат ли те за здравето и красотата ни?
Въпросът на Дарик: Вярвате ли в силата на природните продукти и помагат ли те за здравето и красотата ни? / Дарик Добрич

Вярвате ли в силата на природните продукти и помагат ли те за здравето и красотата ни? Чували ли сте за вълшебните качества на зеолита и копривата и склонни ли сте да се им се доверите в ежедневието си?

По тази изключително любопитна тема ще разговаряме в предаването на Дарик Добрич във вторник от 10.15 часа със Славчо Славов – човекът, който не се уморява да разнася славата на зеолита и копривата в цяла България и далеч извън пределите на страната ни. Чували ли сте за хляб от коприва,  шоколадови бонбони , бисквити , паста за зъби и сапун със зеолит? За какво са полезни и кой може да ги използва?

За тези и още приложения на зеолита и копривата ще разговаряме в студиото на Дарик, а вашите мнения, въпроси и коментари очакваме на живо на тел. 058/ 60-24-24 от 10.15 до 10.30 часа на 2 февруари, както и на страницата на Добрич в Дарик Нюз и в страницата на Дарик Добрич във Фейсбук.