Волейболистите на Добротица победиха Черно море БАСК
Волейболистите на Добротица победиха Черно море БАСК / netinfo

Волейболистите на „Добротица" победиха състава на „Черно море БАСК" - Варна с 3:0 гейма и безапелационно заеха първото място в зоналната група от републиканския шампионат за юноши - старша възраст. Възпитаниците на Евгени Попов водят в класирането със 7 победи и само 1 загуба.

На младите волейболисти на "Добротица" сега им предстои квалификационен турнир с придобилите това право отбори от други зонални групи. От ръководството на клуба са заявили пред Българската федерация по волейбол своето желание турнирът да се проведе в зала"Добротица" в Добрич. Това до голяма степен ще зависи и от финансовите условия за нощувка и храна, които волейболен клуб "Добротица" ще представи за гостуващите отбори при тяхното пребиваване, информират от ръководството на клуба.

Предстоят разговори с мениджърите на някои от добричките хотели, като от клуба се надяват да могат да постигнат приемливи оферти. При придобиване на домакинството за турнира, любителите на спорта в Добрич ще имат удоволствието да подкрепят младите волейболисти на "Добротица" в борбата им за класиране на републиканските финали.