Търсят работници за сезонни дейности в Германия
Търсят работници за сезонни дейности в Германия / netinfo

Централната служба за трудово посредничество - Бон набира кандидати за сезонна работа в Германия, съобщават от добричкото Бюро по труда.  Търсят се работници със следните професии:

- сервитьори до 35 години със завършено професионално образование по специалността;

- камериерки  от 20 до 40 години с минимум 6 месеца трудов стаж по професията;

- готвачи от 20 до 40 години със завършено професионално образование по специалността и минимум 6 месеца трудов стаж или със завършено професионално обучение и минимум 2 години трудов стаж като готвач;

- домашни помощници за гледане на възрастни хора от 35 до 60 години с добри познания по немски език, практически опит в домакинските дейности и обслужването на стари хора;

- помощен персонал – от 20 до 50 години /мъже и жени/ за работа в кухня /миене на съдове, почистване на зеленчуци, подготовка на салати, почистване на помещенията и други/, в хотел или семейно заведение /почистване, дребни ремонтни работи, поливане на цветя, помощ при сервиране на закуска и отсервиране, помощ на бара и гишето за раздаване на храна и други/ с минимум 6 месеца трудов стаж в хотел или ресторант.

Всички кандидати трябва да бъдат с много добра или добра степен на владеене на немски език. Срокът за подаване на документи е 13.08. 2007 година.