Топката на Барселона пристигна в Добрич
Топката на Барселона пристигна в Добрич / личен архив

Футболната топка, с която грандът "Барселона" игра в Шампионската лига и на която са се разписали всички футболни звезди, вече пристигна в Добрич. Както вече ви информирахме, тя ще бъде разиграна на благотворителен търг в интернет в подкрепа на лечението в Израел на 5-годишната Александра Маркова.

Топката бе осигурена от дъщерята на Христо Стоичков Михаела чрез спортния журналист Руслан Йорданов. "Изключително съм благодарна за огромния жест, който направиха футболистите на "Барселона" за моето дете, за едно момиченце, което не познават" - сподели майката на Алекс Стела Илиева. Тя изказва благодарност и на Михаела Стоичкова и на Руслан Йорданов, който за пореден път помага на Александра.

Интернет-разиграването на топката с автографите на футболистите от "Барселона" ще стартира в 9.00 часа на 9 януари и ще продължи до 12.00 часа на 13 януари. Търгът ще се проведе в сайтовете ndt1.com и centersport.org. Първоначалната цена е 500 лева. Наддаването ще става на имейл centersport@abv.bg и на тел. 0888 605410.