Илиана Балийска с участници в шоуто Мини мис и Мини мистър
Илиана Балийска с участници в шоуто Мини мис и Мини мистър / Община Добрич
Шоуто "Мини Мис и Мини Мистър" ще се проведе за пореден път в Добрич - от 18.00 ч. на сцената на пл. „Свобода”.  Могат да участват деца от 3 до 12 години, които трябва да подготвят за представянето си стихотворения, песни или танци. Желаещите могат да се запишат един час по-рано от началото на шоуто. Участието е безплатно. 

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска и е възможност за творческа и телевизионна изява на малките таланти. Палавото шоу „Талантиада“ се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танци по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

При мини господата: първи тур е за артисти-културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.

Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще представят Община град Добрич в Национален конкурс в София. Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.