П. Димитров: След 60 години искаш да се веселиш като здрав и щастлив човек
П. Димитров: След 60 години искаш да се веселиш като здрав и щастлив човек / снимки: Валентина Добринчева
П. Димитров: След 60 години искаш да се веселиш като здрав и щастлив човек
20731
П. Димитров: След 60 години искаш да се веселиш като здрав и щастлив човек
  • П. Димитров: След 60 години искаш да се веселиш като здрав и щастлив човек

"Само една партия застава зад вас, пенсионерите - БСП", това каза министърът на икономиката Петър Димитров на хората от третата възраст, които се събраха на бал, организиран от Коалиция за България. Присъстваха представители на пенсионерски клубове от цялата област Добрич. Те споделиха пред Дарик, че са дошли да се веселят, да се включат в състезания по надпяване и надиграване, за да спечелят атрактивни награди, сред които уикенди за двама, телевизори и тостери, осигурени от коалицията.

Министър Димитров, който е и водач на листата за Добрички район, сподели, че самият той вече в настоящата година е прехвърлил 60-те, затова се чувства добре дошъл сред присъстващите. "Но аз не виждам с нещо да съм по-различен от преди, затова разбирам, че всичко ни е наред и искаме да се веселим и да живеем", каза още той и припомни крилата фраза на Роналд Рейгън, казана при кандидатирането му за президент на САЩ, че животът на човека започва след 60 години.

Росен Карадимов се поклони пред събраните възрастни хора, в качеството им на бащи и майки. Той се обърна към присъстващите с искане за подкрепа, но "не заради нас, каза мажоритарният кандидат, а заради вас, защото за тези 4 години ние обърнахме внимание на тези, които построиха България и те станаха наш приоритет." Карадимов припомни, че след 1 юни пенсиите ще продължат да се вдигат, благодарение на управлението на БСП.

 

 

Росен Карадимов се ръкува с почитателки

Чуйте закачливото обръщение на Петър Димитров в аудиото.