Мадлен Алгафари представя в каварна книгата си "Поправителен за родители"
Мадлен Алгафари представя в каварна книгата си "Поправителен за родители" / Община Каварна
Психотерапевтът, преводач и автор на 11 книги Мадлен Алгафари ще представи книгата си „Поправителен за родители” от 13.00 часа в Художествена галерия „Христо Градечлиев“ в Каварна.
 
В своите групови и индивидуални психотерапии, както и в провежданите уъркшопове, Мадлен Алгафари се стреми да помогне на хората да се освободят от страховете и погрешните представи за себе си и да потърсят нов път към вътрешно спокойствие и щастие. Голяма част от работата й е насочена към отношенията вътре в семейството – както между партньорите, така и между родители деца. Именно на сложния свят на родителството е посветена и последната й книга „Поправителен за родители”.

Книгата обхваща най-важните проблеми в развитието на детето – от бременността и раждането до зряла възраст. От нея ще научим  как да казваме „не“ на детето, как да разграничаваме понятия като „свобода“ и „свободия“, как да реагираме при сблъсък с наркотици и кибертероризъм.
 
 Авторката обхваща различни аспекти от отношенията родител-дете, така че всеки да намери по нещо важно и актуално за себе си.