/ Снимка: Дарик Бургас
Грешките не са крайна спирка
97083
Грешките не са крайна спирка
  • Грешките не са крайна спирка
„Временните провали, грешките, които правим, не са крайна спирка. Трябва да продължаваш, докато успееш“ - Тази формула за успех, основан на упоритост, отдаденост и дисциплина, представи пред препълнената зала 208 на Бургаския свободен университет Пламен Попов.

Снощи, той пристигна в родния си град за премиерата на дебютната си книга „Предприемачът“. В творбата авторът  споделя своя личен, над 15 годишен опит в бизнеса и житейските ситуации, в които е попадал по пътя към просперитета.

„Искам посланието на книгата:  Вярвай в себе си и действай“ да достигне до повече хора. Защото липсата на мотивация се отразява най-вече върху младите хора, които искат да избягат, вместо да останат тук. Ако ти загубиш мотивация, вярата в себе си, избираш по-лесния път. Важно е да вярваме в себе си, да се борим за това, което искаме да изградим. И да го изживеем“, казва Пламен Попов.

„Предприемачът“ е първата му книга. За написването й са му били необходими четири месеца. Показателен за интересът към творбата е фактът, че че месеци преди да я завърши, продал 200 книги. „На зелено“, казва авторът.

„Това е доказателството, че усърдният труд се отплаща. Фразата: „Нямам време“ е чиста глупост и лъжа. Когато отделният човек и екипът му работят усърдно, те ще постигнат всичко“, заявява Пламен Попов.

Какво още каза на премиерата на книгата Пламен Попов, чуйте в звуковия файл: