Веселин моли за помощ
Веселин моли за помощ / netinfo

31-годишният Веселин Христов мечтае да вижда отново. Неговата история е като тази на десетки други - нуждае се от помощ, от дом, най-вече от здраве. Историята му е тъжна и донякъде страшна. Може да  бъде разказана трогателно или да се сбие в три изречения. Но си е лично негова съдба и няма за цел да трогне или разстрои читателите. Тя е причината днес той да е зависим от чуждото благоволение. 
Веселин има нужда от операция на дясното око. Трябват му пари - по-малко от 800 лева. С тях ще възстанови здравноосигурителните си права. Така ще успее да оперира се отново в болница „Света Анна" в Стара Загора за да вижда нормално. Той е с 54% инвалидност. Страда от детски паралич и страбизъм. Преди време за него се е грижел баща му. Той е починал, а Веселин не е успял да плаща наема на квартирата им.

Той с доверие предоставя и телефона си н всеки, който желае да се свърже с него - 0897726314. Не е от Бургас, но от известно време спи по улиците на града. Пристигнал е тук за да се срещне със сестра си. Тя е в крайно затруднено положение и не може да помогне на своя роднина. Ако имате желание, вие можете да го направите.

Банковата му сметка е:
„Търговска банка Д"
BGN с IBAN: BG55DEMI92401000149108
SWIFT код DEMIBGSF
За Веселин Николов Христов