Уникална коледна картичка в Средец
Уникална коледна картичка в Средец / netinfo
Най-успешните и талантливи деца на общината в специална фотосесия
Уникални коледни картички ще раздаде тази година кметът на община Средец инж. Иван Жабов. По негова идея, заедно, един до друг, в обща фотосесия се събраха най-успешните, умни и талантливи деца на общината.

Най-малките участници са едва на годинка и половина и две години. Това са Мартин, малката Катрин и Таня. Всички заснети са от школите на Общински детски комплекс и Трансграничния културен център за деца в града. 

Цвета на Средец
netinfo

Най-изявените музиканти, сред които гайдарчето Наско Иванов, танцьори и певци, просълзили хиляди сънародници, шампиони от международни, национални и регионални състезания в различни спортни дисциплини, участници от всички школи към местния ОДК, са събрани на снимката. Тя показва гордостта и успешното бъдеще на Средец. 

Кметът Жабов с голям реверанс към талантите на Средец


Автор на фотосесията е местният фотограф Пейо Георгиев . Вълнуваща съвместна снимка ще бъде специален поздрав от кмета Иван Жабов. Тя ще бъде отпечатана върху 200 Коледни картички.

Не за първи път инж. Жабов избира да представи децата на Средец, с които като градоначалник се гордее. Две поредни години, отново по негова инициатива цвета на общината беше представен на специален транспарант, който посрещаше жители и гости на входа на града. 

Започна подготовката за Коледното градче в Средец