Заловиха шестима шофьори пияни зад волан в Бургаско, съобщиха от полицията.

Първият случай е от 10 ноември в района на КПП "Пода". 37-годишен созополчанин шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 1.92 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.

Вторият случай е от 10 ноември в района до бл. 65 в к-с "Славейков". 45-годишен бургазлия шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.79 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.

Третият случай е от 11 ноември в района на КПП – с. Крушевец. При проверка на 38-годишен мъж от Малко Търново шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1,41 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.

Заловиха пиян шофьор във Видин

Четвъртият случай е от 11 ноември в района на кръстовището на айтоските улици "Георги Тихолов" и "Николай Лъсков". При проверка на 44-годишен мъж от айтоското село Лясково униформените установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.39 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.

Петият случай е от 11 ноември в района на ул. "Никола Петков" пред хранителен супермаркет. При проверка на товарен автомобил, управляван от 48-годишен бургазлия, полицаите установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,59 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.

Шестият случай е от 11 ноември на кръстовището на улиците "Г.С.Раковски" и "Дружба" в Средец. Служители от Районното управление – Средец спрели за проверка 67-годишен мъж, като установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,49 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а атомобилът е иззет. Работата по случая продължава.