„Провидент Файненшъл” стъпи в Бургас
„Провидент Файненшъл” стъпи в Бургас / Дарик Бургас
„Провидент Файненшъл” стъпи в Бургас
70631
„Провидент Файненшъл” стъпи в Бургас
„Провидент Файненшъл” стъпи в Бургас
  • „Провидент Файненшъл” стъпи в Бургас
  • „Провидент Файненшъл” стъпи в Бургас

Международната група за потребителски кредити „Интернешънъл Пърсънъл Файненс” днес официално откри своя офис в Бургас. Местният клон, част от „Провидент Файненшъл България”, вече има 150 клиенти, тъй като работи от края на ноември миналата година.

Бизнес-философията на компанията е да не дава кредити, по-големи от възможностите на всеки клиент и така да не създава условия за задлъжнялост. Това се получава и заради факта, че  кредитните консултанти не получават комисиона за отпуснати кредити, а за събрани погасителни суми.

Това уточни за Дарик маркетинг-мениджърът на IPF у нас Параскева Руменова. Тя увери, че при невъзможност за обслужване на кредит, всеки клиент, изпаднал в затруднение, не получава наказателна лихва, а взаимно обсъден план за покриване на вноските за погасяване.

Размерът на отпусканите от компанията кредити е от 200 до 2 500 лева. В офиса в Бургас работят 28 експерти. Бъдещите клиенти могат да звънят на телефон 0700 159 59, за да получат изчерпателна информация, след което ще бъдат посетени у дома от консултант за оформяне на договора по предстоящия кредит.

Звуков файл 1: Посланикът на Великобритания у нас Джонатан Алън, официален гост на откриването на бургаския офис

Звуков файл 2: Параскева Руменова, маркетинг-мениджър на IPF за България