В студиото на Дарик Радио, вицепрезидент на Световната федерация Антани Го и председателят на Българска федерация по УШУ Стефан Колев подписаха договора за Световното през 2016 г
В студиото на Дарик Радио, вицепрезидент на Световната федерация Антани Го и председателят на Българска федерация по УШУ Стефан Колев подписаха договора за Световното през 2016 г / netinfo
Малкият Стефан се родил под грижите на екипа на д-р Антонио Душепеев
Председателят на Българската федерация по ушу и президент на СК "Бей Син" - Бургас - Стефан Колев стана баща за трети път. Само преди броени дни на световния шампион му се роди син.  Той носи името на баща си - Стефан и се е появил на бял свят, с помощта на опитния екип на д-р Антонио Душепеев в родилното отделение на УМБАЛ - Бургас.
 Въпреки, че все още е със скромното си тегло от 2, 500 кг., гордият родител е сигурен, че малкият му наследник ще го надмине и по титли и по майсторство в ушу. 
Президентът на клуба на шампионите, има две дъщери, които вървят по неговия спортен път и вече зад гърба си имат световни и европейски титли. 
Екипът на Дарик Бургас пожелава на най-новия член на семейство Колеви, здраве и успешен път в живота!