/ ОД на МВР-Бургас
Шестима участници в конкурса „Пожарникар на годината” бяха отличени на церемония в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-Бургас.
 
Виолета Радева, директор на БЧК Бургас, получи от директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Васил Василев поздравителен адрес за отлична съвместна работа и за проведени превантивни инициативи, намерили широк обществен отзвук.
 
За конкретен и съществен принос за осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението с индивидуална награда беше отличен кметът на Община Сунгурларе – инж. Васил Панделиев, а с колективна - Доброволното формирование на община Камено.

2
netinfo

В категория „Пожарникар на годината – комплексен победител” наградата получи главен инспектор Димитър Грозев - Началник Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Карнобат.
 
В Раздел Б за работещи в направление „Пожарогасителна и спасителна дейност бяха отличени главен инспектор Зюреп Ахмед – началник сектор към РДПБЗН – Бургас и младши експерт Стоян Кънев от РСПБЗН-Айтос.
 
В Раздел В за работещи в направление „Контролна дейност”наградени бяха  инспектор Желязко Ников от Първа РСПБЗН - Бургас и младши инспектор Христо Едрев от РСПБЗН-Несебър.
 
В Раздел Г за държавни служители, работещи в направление „Превенция" и за отстраняване на последиците от извънредни ситуации беше  отличен инспектор Йордан Дрингов от Първа РСПБЗН-Бургас.