Повече от 200 млади танцьори помогнаха на Натали
Повече от 200 млади танцьори помогнаха на Натали / снимка: Екатерина Джутева

Рекорден брой деца се събраха на сцената на НХК, за да помогнат на малката Натали. Повече от 200 млади танцьори представиха грандиозен спектакъл, за да подкрепят малкото момиченце със средствата, необходими за рехабилитацията му.

Благотворителният концерт бе организиран от Петя Стойкова - ръководител на танцово училище „Дюн". Специални гости на събитието бяха очарователната певица от хор „Милка Стоева"- Стела Фандъкова, прекрасните Никол и Аглая от клуба по спортна акробатика „Бургас" и невероятните момчета и момичета от училището по брейк денс „Блякстайл Дюн" с ръководител Христо Андонов.

Залата се оказа тясна за многобройната публика, дошла да подкрепи талантливите деца и малката Натали. Билетите бързо бяха разпродадени, местата свършиха и на част от гостите им се наложи да стоят прави по време на целия концерт. Госпожа Стойкова заяви, че това е прецедент в историята на танцовото училище, което съществува от 1986 година насам - толкова много участници и толкова много публика, готови да помогнат в името на едно добро дело.

Всички танцьори се представиха чудесно и радваха публиката в продължение на почти два часа с невероятните си умения и виртуозни изпълнения. Талантите показаха на своите гости как се танцува със сърце и душа!

Информация: Екатерина Джутева