Пореден случай на паднал от балкон в Слънчев бряг турист
Пореден случай на паднал от балкон в Слънчев бряг турист / netinfo

Немски турист е с опасност за жиова след паднане от балкона на хотелската си стая в Слънчев бряг тази сутрин в хотел "Искър".

22-годишният Кристиян Фънк е оцелял след скока, но е в критично състояние с диагноза политравматизъм. Настанен е в реанимацията на бургаската болница. Той е получил вътрешни разкъсвания и травми по цялото тяло.
Мъжът е пристигнал два дни по-рано с полет от Хамбург. Той се е настанил в хотелска стая, заедно с двама свои приятели. Преди инцидента компанията обикаляла заведенията в курорта и употребила огромно количество алкохол. Тримата се прибрали в хотела около 4 часа сутринта и си легнали да спят, твърдят двамата съквартиранти на Кристиян. Те дори не разбрали, че приятелят им е скочил от терасата. За инцидента научили едва, когато в хотела пристигнала полиция и са събудени от персонала на хотела.

За последите 10 дни това е втори инцидент. На 16 юни пиян британец полетя от 10-ия етаж на хотела, в който бе отседнал в курорта. 19-годишният Лиам Шаун загина на място, а жестокият инцидент е станал пред очите на приятелката му и още двама души. Туристът е бил по въздействие на огромно количество алкохол, който изпил в местен бар.