Маскирани премазаха от бой вратаря на “Черноморец”
Маскирани премазаха от бой вратаря на “Черноморец” / netinfo
Вратарят на “Черноморец”, Иван Чворович, беше пребит жестоко днес пред бившата “Немска болница” в центъра на Бургас. Чворович и неговия съотборник Георги Караканов се движели по улица “Кирил и Методий”, на път за тренировка, на разстояние един от друг, когато били нападнати от двама мъже, маскирани и с качулки.

Нападателите съборили на земята Чворович с юмруци и ритници, след което продължили да го ритат около минута. Той е настанен в бургаската болница в състояние на шок, със силен очен отток, няколко избити зъба и травми по главата.

Според непотвърдени източници, причините за побоя са, че Иван Чворович е дължал пари или неустановени отношения с жена. Пресаташето на отбора Евелин Кузманов отрече всякакви слухове, очакват се окончателните резултати от полицейската проверка.

Иван Чворович щеше да бъде титулярен вратар срещу състава на “Славия” от шести кръг на първенството в събота. Моментното му състояние няма да позволи той да се появи на терена, уточни Евелин Кузманов пред спортно шоу “Гонг”.