/ Снимка: Лалка Димитрова
Бях ядосан, защото Цветислава не искаше да пътува със съпругата и децата ми. Реакцията ми беше спонтанна - зарязах я на пътя. Няколко дни по-късно се върнах в България“ - това признал пред разследващите 30-годишният Ерхан Рамисов (електротехник в турска фирма), който след афера във Фейсбук открадна 15 000 лв. от глухонямо момиче.

Виртуално Ромео, реално - крадец. Лъгал глухоняма, че е разведен

Дарик-Бургас уточнява, че Ерхан бе заловен от полицията на 19 ноември т.г. - 13 дни след като буквално заряза на пътя 25-годишната Цветислава от „Меден рудник“. Разбрал, че момичето разполага със средства - наследство от родителите й и социални помощи, я подмамил, че ще живеят заедно, а с парите - ще си купят къща в Турция.

После от Белослав, където живеел, пристигнал в дома й с жена си и двете си деца. На 6 ноември, с личния му автомобил, семейството, плюс новото попълнение във фамилията, се отправили към Истанбул.

Полицията арестува тарикат, завлякъл глухоняма жена с 30 000 лева

По пътя Цветослава изразила недоволството си от формата, той я накарал да слезе да купи цигари, а щом тя се отдалечила от колата, натиснал газта и офейкал. Ерхан също е глухоням. Днес пред магистратите той се яви с тълковник, който да извърши жестомимичния превод.

Районният съд отхвърли искането на защитата му - да бъде освободен срещу парична гаранция или домашен арест и го остави под стража.