/ НФСБ
Народният представител от НФСБ и съпредседател на парламентарната група "Обединени патриоти" Валентин Касабов е постъпил като доброволец в Общинския кризисен щаб на Бургас. Той се е записал като един от хората, които помагат на общинските служители в тежката ситуация на борба със заразата от COVID 19, след като градската управа в морския град отправи този призив и откри горещ телефон.

Валентин Касабов помага на Социалния патронаж в Бургас в дните, когато няма извънредни заседания на Парламента и той не е в София. С личния си автомобил депутатът разнася по домовете храна на малки деца от Млечната кухня, както и на възрастни хора, които Социалният патронаж подпомага. Народният представител се е включил и като доброволец в това да подсигурява храна на дежурните полицаи на всичките 14 КПП-та в града.  

"Изпълнявам човешки и граждански дълг, тази дейност няма нищо общо с политиката. Работя с готовност в освободеното ми, заради извънредната обстановка, време за срещи с избиратели. Разбирам, че е тежко за всички ни и смятам, че всеки от нас трябва да помогне с каквото може", каза Валентин Касабов.