„На Нея с обич! Емил Димитров“
„На Нея с обич! Емил Димитров“ / netinfo
Тази събота, 23 юли, Летният театър в Бургас ще бъде разтърсен от уникално музикално шоу. Известният български актьор и гласът на д-р Хаус от едноименния сериал – Даниел Цочев, ще излезе на откритата бургаска сцена, за да изпълни 16 от най-обичаните песни на Емил Димитров.

Спектакълът с име „На Нея с обич! Емил Димитров“ въплъщава живота на естрадната легенда през неговата музика и проследява любовта на певеца към публиката (към Нея). Рамо до рамо с Цочев ще излязат: актрисата Антония Малинова, маестро Христо Павлов, оркестър Симфониета София и бенд формация.
 
 
"На Нея с обич! Емил Димитров" - първи трейлър

Емил Димитров. Знаете името му, но не познавате историята на Артиста! Музиката движеше ритъма на сърцето му. Сцената му даваше усещането за дом. Публиката го даряваше с безусловната си обич. Край!? Приказката на този живот не може да свърши до тук! Този край ражда последната мечта на Артиста – да се срещне отново с Нея – Публиката, за да се сбогува,... „На Нея с обич! Емил Димитров“ - музикален спектакъл, в който Приказката продължава… Очакваме Ви: Варна (22 юли), Бургас (23 юли), Пловдив (28 септември) Билети: в мрежата на Eventim: http://bit.ly/2sYV6dA

Публикувахте от На Нея с обич. Емил Димитров в 17 юли 2017 г.


Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки кино истории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от 3 видеокамери. Резултатът е завладяваща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл. Любопитна е и черно-бялата стилистика на сценографията.  

"Моя страна", "Ако си дал", "Писмо до мама", "Само тази нощ", "Джулия", "Арлекино", "Без грим", "Върни ми времето", "Ние се оженихме", "Нашият сигнал", "Вън вали" са само част от песните, които ще бъдат включени в концерта. Интимен, въздействащ, красив са трите думи, които безпогрешно описват премиерния за бургаската публика и гостите на града спектакъл.  

Билети за представлението може да закупите от касата на Летния тетър или онлайн.

Теодора Динева