Британец падна от над 5 метра височина в Слънчев бряг
Британец падна от над 5 метра височина в Слънчев бряг / netinfo

22-годишен британец полетя от близо 5 метра височина в Слънчев бряг. Младият мъж е паднал от терасата на 4-я етаж а хотелска стая на тревата пред входа на сградата.
Иницидентът е станал около 2 часа тази сутрин в хотелски комплекс "Роял дриймс" в курорта.

Според полицията младежът е бил много пиян и преди полета е буйствал в хотел "Кубан". Там счупил витрина и управата на хотела подала сигнал в полицията.

На място станало ясно, че летовникът не е гост на Кубан и не носи документи за самоличност. Полицаите придружили чужденеца до Роял Дриймс и го оставили да влезе в стаята си на 4-ия етаж, за да вземе личната си карта.

През това време униформените отишли на рецепцията да проверят адресната му карта. Секунди по-късно полицаите чули тъп звук пред хотела и веднага хукнали навън.

На тревата точно до входа те заварили чужденеца да лежи в неестествена поза. Младият британец веднага бил откаран в болница, където станало ясно, че има травма на бъбреците и счупена кост на петата на левия крак.

Състоянието му обаче е стабилно и животът му не е в опасност. Туристът е прегледан и освободен за домашно лечение, уточниха от полицията.

Оказало се, че той кацнал на бургаското летище едва предния ден като неорганизиран турист заедно с 16-годишната си приятелка.

Това е втори случай на паднал от балкона чужд турист за това лято. Само преди седмица сезонът на пиянските инциденти бе "открит" от ирландката Жаклин М., която също полетя от 4-ия етаж, но се стовари на солидна козирка и издъхна няколко минути по-късно.