Бесни интелектуалци пробваха преврат в „Шведска маса”
Бесни интелектуалци пробваха преврат в „Шведска маса” / колаж: Златина Гайдажиева
Бесни интелектуалци пробваха преврат в „Шведска маса”
23857
Бесни интелектуалци пробваха преврат в „Шведска маса”
  • Бесни интелектуалци пробваха преврат в „Шведска маса”

 

След дълги тайни приготовления и почти едногодишна подготовка на конспиративната операция „По-интелектуално”, група бургаски интелектуалци атакуваха като бесни камикадзета истеричното шоу „Шведска маса”. Двамата водещи Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон бранеха глупашкия статус на своето предаване с голи гърди, но уви...темата на поредното издание провокира реакции само на умни, начетени и образовани хора.

Явно обидени от високоинтелектуалните дискусии, верните на предаването дебили, идиоти, кухандри и глупендъри изоставиха водещите на произвола на съдбата, бойкотираха предаването и то се превърна в претенциозна гнъс.

Този петък беше анализирано дали хората предпочитат да четат книги или да ровят в интернет.

Оказа се, че всички четат, но слава богу, един от фейсбукърите в профила на предаването Svedska Masa си призна, че предпочита да рови в пазвите на млади булки, а не в прашасали книги или в интернет, за което беше премиран от сърце с парфюм.

Професор Генчев от йога клуб „Шакра Пракшалана” - Дъскотна позвъни, за да сподели вълнението и възторга си от това, че световното турне на Пепа Синята Прашка и Тони Стораро е включило и Бургас и е заляло местните ценители с изтънчена визия, естетско шоу, смайващи спец ефекти и дълбок смисъл на текстовете в песните.

После хабилитираният преподавател в университета в Бухара  и автор на монографията „Ранното полово съзряване при китовете и късното зреене на доматите” изрази мнение, че Бургас е най-еротичният град в Европа, защото централният му площад се нарича „Тройката”, а една от емблематичните му сгради „Краставицата”, демек еротичният подтекст бил видим.

Секунди след като в ефира изтече ритуалната песен за гонене на чумата в изпълнение на хор на индианското племе „хопи” позвъни слушателят Божидар, който заяви на водещите, че това изпълнение е изгонило не само чумата, но и тъща му и жена му и децата му и затова бил останал сам в апартамента.

По темата за книгата, пак по жицата професор Генчев коментира, че проблемът не е в книгите или в интернета, а в това, че младите не купуват книги, но пазаруват най-вече жълти вестници и дискове с чалга.

Интелектуалстващите орди почти щяха вече да превземат безумното шоу и да превърнат „Шведска маса” в интелектуална говорилня, но точно тогава в ефир се появи Ники, който обясни, че площад „Тройката” в Бургас се нарича така заради наличието на три улици, които го пресичали в миналото, а не защото някой е правил тройка на това място. Дори информираният фен на предаването заяви ПО-ДОБРЕ ИНТЕРНЕТ, ОТКОЛКОТО ДА СЕКАТ ДЪРВЕТА ЗАРАДИ КНИГИТЕ!!!

После разви тезата, че българите дълги години са използвали вестници вместо тоалетна хартия, т.е четяли не с очи, а със задник и затова всички ние сме били най-образованите и начетени задници във Вселената.

В тоз момент Максимовсон изпадна в делириум и радиоизлъчи изпълнение на индианците хопи, които викаха пеперуди, а след това изпусна една песен на гръцка сайкъделик хевиметъл група. Въпросните гръцки твари мучаха, пищяха и се деряха на фона на стържещи китари и това беше цялото им изпълнение.

Плахият Калудовсон хич даже не посмя да пита бойния си другар защо ръси такива музикални идиотщини в ефир, защото от няколко дни Максимовсон си отглежда мустак в стил „император Франц Йосиф” и изглежда респектиращо.

В сериала „Непресъхващо лове” жестокият сценарист отново не позволи на силно одъртелите си герои  Стамат и Хортензия  да правят секс и ги запокити в интернет чатове и безкрайни литературни четения.

По този повод във фейсбук се появи група „Съвокупление за Стамат и Хортензия”, на което сценаристът кръвожадно се засмя. От клира на няколко религиозни общности вече изразиха одобрението си за смиреността и благочестието на героите, които толкова време само се вихрят в платонична връзка.

Към края на предаването беше припомнено, че 90 килограмова красавица е спечелила конкурс за красота в Египет, че Европейският съюз дава субсидия от 104 лева за всяко говедо и тогава Максимовсон предположи, че един футболен отбор у нас щял да направи маса пари от говеждите субсидии.

Съвсем в края водещите надникнаха в банята на индийската секс богиня Савита Бхабхи и онова, което видяха ги накара дружно да запръхтят и да се изчервят.

Синтезът на интелектуалстващата простащина – в звуковия файл под тематичната снимка