/ Арт Ателие
Ако си купите билет за премиерата на пиесата „Актрисата“ от Питър Куилтър на 18 юли, от 19.00 часа на сцената на Бургаската опера, ще имате право на пропуск за египетската изложба „Тутанкамон - една недовършена любовна история“ на преференциалната цена от 11 лева („нормалната“ е 16 лева за възрастен).
 
Вижте впечатляващата изложба Тутанкамон - една недовършена любовна история (СНИМКИ)

Режисьор на „Актрисата“ е Росица Обрешкова, сценография Елена Иванова, музиката е на Иван Лечев от ФСБ. Постановката е несъмнено театралното събитие за годината и се играе във всички градове в България при изключителен зрителски интерес и билети на „търси се“. В нея участва и Стефан Данаилов.

Ще му партнират Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Павел Иванов. Комедията разказва за актрисата Лилия Мартин, която иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се „завихрят“ шеметни ситуации, предизвикани и от нейния изключителен живот на сцената и извън нея.

От юли в Бургас: Тутанкамон - една недовършена любовна история

Като на своеобразен парад покрай нея „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев). Кой от всичките й мъже има власт над нея?
 
Отговорът на този въпрос - на 18 юли.