Владимир Димитров почерпи журналистите за новата година
Владимир Димитров почерпи журналистите за новата година / netinfo

На чаша вино и сладкиши покани журналистите областният управител на Благоевград Владимир Димитров дни преди Нова година, с което официално им благодари за съвместната работа през 2008 г. 

Превърналата се вече в традиция предновогодишна среща уважиха почти всички представители на пишещото братство в града.

Няма да правя равносметка за свършеното от Областна администрация през настоящата година, направено бе не малко, но знам, че то никога не е достатъчно, заяви Димитров. Той допълни, че се надява до края на сегашния си мандат, а и през следващия, отново като областен управител, но вече с повече правомощия, да приключат успешно голяма част от заплануваните дейности и проекти.  

На журналистите Владимир Димитров пожела преди всичко здраве, творчески успехи и повече поводи за добри новини, защото хората, според него, определено имат нужда от добра дума и добър пример, което са доказали многото благотворителни кампании дни преди Коледа.

 

На раздяла пиарът на Областната администрация София Гълъбова раздаде на журналистите празнични пакети с календар, тефтер и химикал със знака на областния управител на Благоевград.